Helhetsklinikken

Kjell Haukland

Terapeutiske massasjeformer

Massasje

Terapeutiske massasjeformer Vi utfører Terapeutiske massasjeformer, manuell lymfedrenasje, shiatsu, med mer.


Helhetsklinikken

Kjell Haukland


KATEGORIER

Neurolymfatisk massasje Manuell lymfedrenasje Stretching massasje Naturmedisinsk aromaterapi


image

Naturmedisinsk aromaterapi: Her masserer man rolig, med forholdsvis lett hånd i en svært dyptgående massasjeteknikk. Den fysiske effekten kan være at muskelspenninger løses opp, bevegeligheten mykes opp….. Langvarige betennelsestilstander kan bedres, fordøyelsessystemet styrkes, lymfesirkulasjonen bedres og kroppens energisystem balanseres. De eteriske oljene som benyttes i velges ut individuelt for fysisk, psykisk og mental innvirkning. De vegetabilske oljene, som de kraftfulle eteriske oljene blandes i, er rike på gunstige fettsyrer. Kombinasjonen av massasje og aromatiske oljer kan hjelpe oss i aktive, stressede perioder, kan gi ro og fokus, og selve berøringen er som kjent lindrende i seg selv.

Neurolymfatisk massasje: Massasje av neurolymfatiske reflekspunkter har vært brukt terapeutisk i hundre år. Riktig massasje på disse styrker muskelfunksjon og holdning, samt bidrar til å fjerne toksiner, noe som gir mer vitalitet. Man har lang erfaring med at massasje av punktene løser opp hormonell, emosjonell og fysisk stagnasjon i energisystemet. Som akupunktør ser jeg selvsagt på helhetsbildet og behandler individuelt etter dette.

Manuell lymfedrenasje: Dette er en lett form for massasje som er basert på alternerende press og lette bevegelser. Den blir brukt spesielt for å stimulere flyt av lymfen, som skjer ved en pumpende bevegelse ute at lymfen blir presset, for å forsterke immunsystemet. Lymfedrenasje er veldig bra ved lymfødem.

Stretching massasje: Streching og massasje er to effektive metoder hver for seg og enda bedre kombinert. Begge er gunstige både ved styrketrening og fleksibilitets-trening, og man oppnår etter hvert en bedre holdning. Å massere en muskel eller en gruppe av muskler rett før streching, er gunstig fordi det øker blodsirkulasjonen og får muskelen til å slappe av. Stretching massasje reduserer sjansen for skader til nærmest 0. Metoden er gunstig for stramme muskler, både når en har brukt muskelen for lite eller har overbelastet. Også etter skader og ved betennelsestilstander er denne behandlingen super.
Shiatsu: Det er en form for massasje som fokuserer på akupunkturpunktene og energibanene som punktene ligger langs. Vi masserer i takt med pusten og anvender også strekkende bevegelser.

Kontakt

ic_call_48px
ic_mail_outline_48px
Kontakt

Adresse Drammen: Øvre Storgt. 43, 3018 Drammen (inngang bakgård).

Adresse Oslo: Atlasklinikken Fridtjof Nansens plass 8, 3 etg. Ukentlig i Oslo etter avtale. Hjemmebehandling - hele østlandet etter avtale.