Helhetsklinikken

Kjell Haukland

Kranio sakral - terapi

Behandlinger

Botanisk medisin utnytter plantens bestanddeler for å behandle fysiske og psykiske tilstander..


Helhetsklinikken

Kjell Haukland


KATEGORIER

Kraniosakral Terapi Manuellterapi


image

Kranio-sakral terapi (CST) er en skånsom, praktisk metode for å evaluere og forbedre funksjonen til et fysiologisk kroppssystem kalt kraniosakralsystemet - bestående av membranene og cerebrospinalvæsken som omgir og beskytter hjernen og ryggmargen. Ved å bruke en myk berøring som vanligvis ikke overstiger 5 gram, eller omtrent vekten av et nikkel, frigjør utøvere restriksjoner i det kranio-sakrale systemet, som har vist seg å forbedre funksjonen til sentralnervesystemet, så vel som mange andre systemer i kroppen , som fordøyelsessystemet, muskel- og skjelettsystemet, luftveiene, sirkulasjonssystemet og mer. CST har også vist seg å hjelpe med de fysiske komponentene knyttet til slike somatiske tilstander som posttraumatisk stress, depresjon og angst.

Ved å lette kroppens naturlige og medfødte helbredelsesprosesser, brukes CST i økende grad som et forebyggende helsetiltak for dens evne til å styrke motstand mot sykdom, og har vist seg å være fordelaktig for personer som søker hjelp med et bredt spekter av helseutfordringer.

Kontakt

ic_call_48px
ic_mail_outline_48px
Kontakt

Adresse Drammen: Øvre Storgt. 43, 3018 Drammen (inngang bakgård).

Adresse Oslo: Atlasklinikken Fridtjof Nansens plass 8, 3 etg. Ukentlig i Oslo etter avtale. Hjemmebehandling - hele østlandet etter avtale.