Helhetsklinikken
Naturmedisiner og akupunktør Kjell Haukland

"For bedre helse og energi tilbyr vi flere metoder. Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte,
må metodene for å løse dem også være det."
-
Kjell Haukland

Helhetsklinikken
På Helhetsklinikken behandler vi ut ifra et helhetlig perspektiv. Naturmedisiner og akupunktør  Kjell Haukland har med sine over 30 års erfaring.

Flere testemetoder og behandlingsformer å velge mellom. 

Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte, må metodene for å løse dem også være det.  Ønsker du en time der vi ser på din helsetilstand/diagnose så ta kontakt og be om en gratis diagnose-time.**

Velkommen!

Gratis konsultasjon
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse.
Ta kontakt for en gratis konsultasjon:

Kjell Haukland - Helhetsklinikken

Mobil: 900 37 135

Epost: kjellhaukland@gmail.com

Stacks Image 1544
Aromaterapi
Ved Ann - Kristin Olsen. Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, som oftest kombinert med massasje og soneterapi.
Ta kontakt med Ann -Kristin Olsen for aromaterapi massasje.
Mobil: 954 39 267
Priser:
250.- ( 20 minutter)
500.- (40 minutter)
750.- (60 minutter)

Behandlingsformer vi tilbyr

Stacks Image 584

Terapeutiske massasjeformer

Terapeutiske massasjeformer
Naturmedisinsk aromaterapi:
Her masserer man rolig, med forholdsvis lett hånd i en svært dyptgående massasjeteknikk. Den fysiske effekten kan være at muskelspenninger løses opp, bevegeligheten mykes opp, langvarige
betennelsestilstander kan bedres, fordøyelsessystemet styrkes, lymfesirkulasjonen bedres og kroppens energisystem balanseres.
De eteriske oljene som benyttes i velges ut individuelt for fysisk, psykisk og mental innvirkning.
De vegetabilske oljene, som de kraftfulle eteriske oljene blandes i, er rike på gunstige fettsyrer.
Kombinasjonen av massasje og aromatiske oljer kan hjelpe oss i aktive, stressede perioder, kan gi ro og fokus, og selve berøringen er som kjent lindrende i seg selv.
Neurolymfatisk massasje:
Massasje av neurolymfatiske reflekspunkter har vært brukt terapeutisk i hundre år. Riktig massasje på disse styrker muskelfunksjon og holdning, samt bidrar til å fjerne toksiner,
noe som gir mer vitalitet. Man har lang erfaring med at massasje av punktene løser opp hormonell, emosjonell og fysisk stagnasjon i energisystemet. Som akupunktør ser jeg selvsagt på helhetsbildet
og behandler individuelt etter dette.
Manuell lymfedrenasje:
Dette er en lett form for massasje som er basert på alternerende press og lette bevegelser. Den blir brukt spesielt for å stimulere flyt av lymfen, som skjer ved en pumpende bevegelse ute at lymfen blir
presset, for å forsterke immunsystemet. Lymfedrenasje er veldig bra ved lymfødem.
Stretching massasje:
Streching og massasje er to effektive metoder hver for seg og enda bedre kombinert. Begge er gunstige både ved styrketrening og fleksibilitets-trening, og man oppnår etter hvert en bedre holdning.
Å massere en muskel eller en gruppe av muskler rett før streching, er gunstig fordi det øker blodsirkulasjonen og får muskelen til å slappe av. Stretching massasje reduserer sjansen for skader til
nærmest 0. Metoden er gunstig for stramme muskler, både når en har brukt muskelen for lite eller har overbelastet. Også etter skader og ved betennelsestilstander er denne behandlingen super.
Shiatsu:
Det er en form for massasje som fokuserer på akupunkturpunktene og energibanene som punktene ligger langs. Vi masserer i takt med pusten og
anvender også strekkende bevegelser.
Gå tilbake
 • account_circle
  Kjell har hjulpet meg i mange ganger med smerter i muskler og ledd. Behandlingen har vært kjempeviktig for meg.
  Gunn Randi Eriksen
 • account_circle
  «Vi har hatt gleden av å få behandling av Kjell Haukland gjennom flere år. Kjell har fantastisk kunnskap om naturmedisin som akupunktur laserakupuntur urter Kraniosakralterapi med mere.»
  Paolo Vinaccia
 • account_circle
  "Jeg kan anbefale Helhetsklinikken på det varmeste. Kjell har vært uungåelig for meg i perioder når kroppen ikke har spilt helt på lag."
  Boye Garmann
Join us!
Nyheter
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse. Følg oss gjerne på «bloggen»
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.il: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Nyheter
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse. Følg oss gjerne på «bloggen»
Stacks Image 663
Vi arrangerer foredrag og seminarer innen helse
Vi vil fremover (fra ca medio 2018) også arrangere små og store seminarer om det meste innen forebyggelse av din helse. Det vil bl.a. bli om kosthold, livsstil, tilskudd av vitaminer/mineraler, ekstrakter, tinkturer, med mer.
Stacks Image 518
Gavekort
Gi et gavekort i gave til venner og bekjente. Gavekortet fås ved klinikken i Drammen. Gavekortet kan også bestilles og levert på post. Husk å oppgi beløp.
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Stacks Image 940

Helhetsklinikken:
Adresse:Øvre Storgt. 43, 3018 Drammen (inngang bakgård).
Ukentlig i Oslo etter avtale.
Hjemmebeh. hele østlandet etter avtale. Ta kontakt.

Mobil:
900 37 135

Epost: 
kjellhaukland@gmail.com