Helhetsklinikken
Naturmedisiner og akupunktør Kjell Haukland

"For bedre helse og energi tilbyr vi flere metoder. Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte,
må metodene for å løse dem også være det."
-
Kjell Haukland

Helhetsklinikken
På Helhetsklinikken behandler vi ut ifra et helhetlig perspektiv. Naturmedisiner og akupunktør  Kjell Haukland har med sine over 30 års erfaring.

Flere testemetoder og behandlingsformer å velge mellom. 

Da årsaken til helseproblemer oftest er sammensatte, må metodene for å løse dem også være det.  Ønsker du en time der vi ser på din helsetilstand/diagnose så ta kontakt og be om en gratis diagnose-time.**

Velkommen!

Gratis konsultasjon
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse.
Ta kontakt for en gratis konsultasjon:

Kjell Haukland - Helhetsklinikken

Mobil: 900 37 135

Epost: kjellhaukland@gmail.com

Stacks Image 1544
Aromaterapi
Ved Ann - Kristin Olsen. Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, som oftest kombinert med massasje og soneterapi.
Ta kontakt med Ann -Kristin Olsen for aromaterapi massasje.
Mobil: 954 39 267
Priser:
250.- ( 20 minutter)
500.- (40 minutter)
750.- (60 minutter)

Behandlingsformer vi tilbyr

Stacks Image 599

Diagnose

Å diagnostisere vil si å sette en diagnose på en person. Det typiske er at en person med en eller flere uvanlige symptomer oppsøker en lege som får høre hva som plager personen og undersøker personen for tegn etter sykdom. Kilde: Wikipedia
Noen ganger oppleves plager som legen ikke finner forklaring på etter at alle relevante undersøkelser er gjort.
Det betyr ikke at en er hypokonder, men at det kan være en funksjonsforstyrrelse som enda ikke diagnostiserbar med
de metoder som brukes i skolemedisin i dag. I slike tilfeller vil man som regel finne en forklaring hvis man undersøker energisystemet i kroppen. Alle plager viser seg i
energisystemet først, som er det nettet de fleste akupunkturpunkter danner, når man tenker seg en linje mellom dem. Energibananene er alltid koblet til en eller flere muskler,
og et organ,kjertel eller struktur i kroppen. Det er flere måter å undersøke de enkelte energibaner på.
De klassiske fra Kina er puls- og tunge-diagnose, samt trykke på visse akupunkturpunkter. Men utviklingen innen elektronikk/teknikk har bidratt til at det finnes spesialutstyr
som bl.a. kan måle avvik i elektrisk motstand i huden på de punkter som erfaringsmessig representerer det relevante organ, kjertel eller funksjon langs en energibane.
• En annen "ny" metode er Kinesiologi hvor man har oppdaget hvilke energibaner som er koblet til hvilken muskel. Les mer under fanen kinesiologi.

• Mikrosystem/ biohologram er et avgrenset områder på kroppen som representerer hele kroppen oftest både som behandlings-system og diagnosesystem.
• Øret er her et eksempel på et mikrosystem som gjenspeiler hele kroppen. Se bildet over. Forskning fra Kina viste at synlige endringer i ørehuden kan være et sykdomstegn.

• Avvik i elektrisk motstand i huden på soner i f.eks. i øret som representerer den strukturen man opplever plagen bekrefter mistanken om et mulig funn.

• Resultatene fra en slik undersøkelse kan anvendes både til å anbefale videre .undersøkelse med .f.eks MR eller til starte en behandling. f.eks. akupunktur.

• Måling av mineraler i hår gir ofte et mer langtidsbilde av mineralmengden i kroppen.
Mengden og forholdet mellom mineralene kan ofte forklare plager. Les mer i fanen hårmineral-analyse.
Gå tilbake
 • account_circle
  Kjell har hjulpet meg i mange ganger med smerter i muskler og ledd. Behandlingen har vært kjempeviktig for meg.
  Gunn Randi Eriksen
 • account_circle
  «Vi har hatt gleden av å få behandling av Kjell Haukland gjennom flere år. Kjell har fantastisk kunnskap om naturmedisin som akupunktur laserakupuntur urter Kraniosakralterapi med mere.»
  Paolo Vinaccia
 • account_circle
  "Jeg kan anbefale Helhetsklinikken på det varmeste. Kjell har vært uungåelig for meg i perioder når kroppen ikke har spilt helt på lag."
  Boye Garmann
Join us!
Nyheter
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse. Følg oss gjerne på «bloggen»
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.il: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Nyheter
Helhetsklinikken følger tett med på forskningen innen alternativbehandling, og produkter som kan være med å på å forebygge din helse. Følg oss gjerne på «bloggen»
Stacks Image 663
Vi arrangerer foredrag og seminarer innen helse
Vi vil fremover (fra ca medio 2018) også arrangere små og store seminarer om det meste innen forebyggelse av din helse. Det vil bl.a. bli om kosthold, livsstil, tilskudd av vitaminer/mineraler, ekstrakter, tinkturer, med mer.
Stacks Image 518
Gavekort
Gi et gavekort i gave til venner og bekjente. Gavekortet fås ved klinikken i Drammen. Gavekortet kan også bestilles og levert på post. Husk å oppgi beløp.
Kjell Haukland - Helhetsklinikken
Mob.: 900 37 135
Epost: kjellhaukland@gmail.com
Stacks Image 940

Helhetsklinikken:
Adresse:Øvre Storgt. 43, 3018 Drammen (inngang bakgård).
Ukentlig i Oslo etter avtale.
Hjemmebeh. hele østlandet etter avtale. Ta kontakt.

Mobil:
900 37 135

Epost: 
kjellhaukland@gmail.com